Of dit nog wat wordt?
Of dit nog wat wordt?

Of dit nog wat wordt?

bVision & Photography

Niet alles wat ik in handen krijg kan ik zo op het oog thuisbrengen, en raden is niet mijn sterkste kant. Maar daarom uiteraard niet getreurd. Als niemand raad welke de modellen zijn, heb ik gewonnen of niet… De foto’s zijn genomen door Dien van haar klaproos weblog. Ze schreef: “Nou heb ik een paar aardige prentjes voor je gevonden”. Aardig zijn ze zeker, maar niet in staat om op korte termijn door de APK te komen. Daarvoor moet toch nog het nodige gebeuren. Maar voor het geval dat, de plaatjes hebben we.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

  1. frank-103

    Je kijkt vast naar TV-series als Fantomworks, Danny Koker, Gas Monkeys etc. op tv. Die weten dit soort auto’s te verbouwen tot gave hotrods of helemaal als nieuw te herstellen. Erg leuk om te zien!

  2. Wel flink wat werk om daar weer wat moois van te maken, maar ik sluit niet uit dat het nog zou kunnen. Dan heb je na een behoorlijk lange tijd en heel veel werk wel wat moois staan denk ik. Nu heb ik er geen verstand van, dus of het ooit nog eens wat wordt, daar zou ik mijn hand niet voor in het vuur steken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.