Spanning op de grote zomerdijk in Wognum
Spanning op de grote zomerdijk in Wognum

Spanning op de grote zomerdijk in Wognum

bVision & Photography

Voor de mensen die nog een tiny house zoeken, niet verder zoeken, Bettie van haar weblog Bertiebo heeft er ene gevonden. Aan de grote zomerdijk in Wognum, nou ja, een stuk buiten Wognum. Op een langere fietstocht om het jaar uit te luiden kwamen ze dit huisje tegen. Dit Trafohuisje staat daar gewoon mooi en schoon te wezen en zijn werk te doen. Degene die niet weten waar het in West-Friesland gelegen Wognum bekend door is geworden, nou, door de voormalige DSB Bank van Dirk Scheringa, deze was in Wognum gevestigd en ging in 2009 failliet. Het voormalige bankgebouw is het “nieuwe” gemeentehuis van de gemeente Medemblik.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, dat huisje heeft geloof ik een beetje last van optrekkend vocht. Maar vandaag zal je dat vast niet zien. Het is buiten een witte wereld. Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.