Funshopping
Funshopping

Funshopping

Voor funshopping is ook een Nederlands woord, stadten, of zoals het hoort statten(volgens de Taalunie en Google). Voor de lol dwalen door de stad met niet als doel om wat te kopen, maar als je wat leuks ziet, waarom niet. Wat drinken en eten op een terrasje als het gaat, en anders ergens binnen. En dat is wat we missen op de dag van vandaag, de dag dat mijn vrouw jarig is en we gewoon niets kunnen en mogen. Dat is ook wat ik met het onderstaande werk wilde uitdrukken. Het was nog wat lastiger dan ik dacht en het kan nog veel mooier, I know. Maar ik begin er weer een beetje in te komen. John van het Naast mijn schoenen blog heeft me een mooie foto van Goes gestuurd, dus ik kan nog wat oefenen.

 • Aquarelverf: van Gogh
 • Waterproof Pen: Sakura Pigma Micron (archival Ink)
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 reacties

 1. Frank103

  Het bespaart me ook een boel geld, de kledingwinkels, boekwinkels, mediamarkten en zelfs treinenwinkels zijn dicht. Als bol.com ook tijdelijk de deuren moet sluiten, dan word ik echt rijk! Helaas hebben vrouw en dochter daar een (digitale) voet tussen de deur.

 2. Als eerste, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jouw wederhelft! En ja, dat sneupen zoals ze het in Friesland zeggen begin ik zelfs te missen nu, al is het om een kaartje, er komen er veel binnen en mensen doen het nu online, ik zie het meteen, alles gedrukt, de teksten, namen, geen hand geschreven persoonlijke pen of stift…

  Wat jij maakt is prachtig! dat is mij nog niet eens gelukt, al heb ik een heel boek over hoe je een stadsbeeld of boerderijen en dorpen tekent eventueel.

  X

 3. logbankje

  Het zit er voorlopig nog niet in om te funshoppen, het is nog steeds stil en gesloten.
  De tekening is wel een mooie vertolking van de diepere wens van vele.
  Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je vrouw. Hans

 4. Goede morgen Sjoerd, allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van je vrouw. Zie er samen toch een leuke dag van te maken, al mogen we nog steeds niets feestelijks buiten huis doen. Leuk die tekening ik had de foto ook gezien bij John, daar heb je mooi gebruik van gemaakt. Een fijne donderdag gewenst.

 5. ik kom juist van een andere blog, daar ging het daar ook ongeveer over
  ik mis het ook
  .en die tekening, jij bent echt goed
  . ik wens je vrouw een gelukkige verjaardag, die verjaardagen zijn niet zo leuk, maar hopelijk komt dat snel terug
  -Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.