Rust in de tent…
Rust in de tent…

Rust in de tent…

En dan ben je zelf druk bezig, kijk je achter je en krijg je meteen de neiging om alles te laten vallen en met een boek op de bank te gaan liggen, ware het niet dat mijn Kobo reader het gisteren begeven heeft. Waarschijnlijk heeft er iemand op gestaan, of is die gevallen, maar helaas het scherm is defect. En daar zit uiteraard geen garantie op. Nu had ik een mini die ik een beetje te klein vond en al een paar jaar oud was, maar een grotere is me even te duur. Dan meer even op de tablet lezen. Het zal Kaatje(zwart) en Ollie(oliedom) in ieder geval worst wezen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.