Fotoclubje
Fotoclubje

Fotoclubje

bVision & Photography

Omdat het toch gedaan is met sneeuw en ijs kan ik ook de foto’s al laten zien die ik had ingestuurd bij ons Facebook fotoclubje. Gestreept en sneeuw waren de opdrachten. Maar dat was nog niet makkelijk want er is hier zo weinig sneeuw gevallen dat als die mooie foto’s van anderen bijna niet te evenaren waren. De eerste is gemaakt bij Boscafé La Diligence in Imstenrade (Heerlen). Veel lag er niet, maar de strepen zitten er. De tweede is gemaakt bij de Koffiepoel, een visvijver bij de Brunssummerheide, daar was onderstaand paar in diepe rust. Ik heb mijn best gedaan en ben zelf tevreden en het blijven uiteraard ook uitdagingen. Als het nog even doorgaat heb ik alle vrije tijd ingepland en start ik zaterdag ook nog met een speciaal Art-project in Heerlen, waarover later meer…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. logbankje

    Dacht dat en in je omgeving meer sneeuw was gevallen, een mens kan zich vergissen.
    De foto’s zijn goed geworden, dat er weinig sneeuw ligt is niet te zien.
    Je hebt nog plannen genoeg, past wel bij je. Hans

  2. Ik vind die foto van de vogels wel mooi, mooie doortekening in de sneeuw ook. Naar mijn mening zou de foto nog beter worden als de schaduw van de ene vogel ook helemaal zichtbaar zou zijn. Dat er dan rechts en boven wat meer sneeuw in beeld komt is wellicht zelfs mooier, de sneeuw is toch mooi belicht.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.