“Ons” weekend
“Ons” weekend

“Ons” weekend

Moet ik nog meer vertellen over “ons” weekend. Ik heb ervan genoten, de de onderstaande foto geeft precies aan hoe ik het weekend heb beleefd. En dan ben ik ook nog aardig wat uurtjes in de tuin bezig geweest. Snoeien, opruimen, lente klaarmaken. En wat was het druk op de weg met fietsers, wandelaars, en Moppie uiteraard. Ik geniet er nu nog van… Ik hoop jullie ook.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. logbankje

  De lente lijkt te zijn begonnen, de eerste sneeuwklokjes en krokussen zijn al te zien.
  Het was zeker een mooi weekend om buiten te zijn. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Kakel

  Ik geniet nog na van mijn fietsrondje. Het héérlijk weer. Bij thuiskomt in de tuin koffie gedronken, in het zonnetje. Onze sneeuwklokjes staan net zo uitbundig te bloeien als op jouw foto. Kortom: TOP.

 3. Goede morgen Sjoerd, het was een heerlijk zonnig weekend, dat was even genieten buiten . Veel mensen waren hier wel heen gekomen, dus ik ben niet bij het strand geweest, daar zal gezien de drukte wel veel volk zijn heen gekomen. Vandaag ziet het er heel anders uit, maar ach het mooie weer daar van hebben we kunnen genieten. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.