Spelen hoort er ook bij
Spelen hoort er ook bij

Spelen hoort er ook bij

Als ik Jeslynn ’s middags van school ga halen duurt het wel even voor pa of ma haar komt halen. En die tijd moeten we samen doorbrengen even eten, een stukje fruit eten, wat wandelen door het Emmapark en naar de speeltuin. We amuseren ons wel samen. Ik kan me van vroeger niet herinneren hoe dat bij mij als kind was, maar Jes en opa komen er samen wel uit. Mijn vrouw werkt in die tijd gewoon door op haar “thuiskantoor”. Mooi verdeeld toch…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. logbankje

    Wat prachtig dat jullie samen zo’n goede band hebben, een bontje.
    Dat maakt het toch een stuk leuker om te worden opgehaald. Hans

    @ elektriciteit was toen in opkomst en alles was positief, de kolencentrale draaide op kolen uit de Limburgse mijnen.

  2. Goede avond Sjoerd, ik ben net weer thuis van de oppas op mijn grootste kleindochter, daar eet ik meestal even gezellig mee, leuk en voor mij ook makkelijk omdat ik dan thuis niet meer hoef te koken. Morgen vrij omdat mijn schoondochter nog niet mag werken, dat komt volgende week pas weer. En dan hoef ik ook niet op te passen want mijn zoon is dan vrij. Mooie foto van Jes, jullie genieten zeker samen.

  3. Jij hebt zeker niet het slechtste deel nee, ben ik helemaal eens met je. Veel opa’s hebben heel wat in te halen want toen de eigen kinderen klein waren kregen ze daar vaak te weinig van mee omdat ze zelf nog lange werkdagen maakten. Zo zag ik het hier in huis in ieder geval geval gebeuren.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.