Speulenteren

Speulenteren

Het weer was prima, dus super om je buiten te vermaken, maar gelukkig is het nog steeds vroeg donker aan het worden en hou ik nog wat tijd over om te spelen, huisjes bouwen, maar niet van lego, maar met pen en papier. Meer ideeën opdoen, dan perfectie zoeken. Het laatste is ook niet het streven. Het moet leuk zijn om te doen. Een beetje tekenen, een beetje kliederen en zien wat eruit komt. Het moet niet op werken gaan lijken, dat heb ik lang genoeg gedaan, toch…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Inderdaad een gezellige hobby, moet zeker niet op werken gaan lijken.
  Wel een vrolijke tekening, daar wil ik wel wonen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  logbankje
 2. Ha , ik ken dat gevoel, dat je zo opgaat in dat waar je mee bezig bent, zeker als het een project is wat niet in één dag afkomt. Dan wil ik weer aan de slag alsof het een betaalde baan is. Prestatie leveren en vooral niet laten verloederen door het even te laten vieren, dat kan toch niet….

  hanscke
 3. perfectionisme bestaat niet, ooit las ik eens… als je alles goed hebt gedaan, met nul fouten in je hobby werk, dan slaat je creativiteit dood… of dat zo is? Ik heb geen idee, want ik bijna alles wat ik ooit heb gemaakt, welke hobby dan ook, zit ergens wel een foutje in, hahaha

  Deze is prachtig weer ook!

  X

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: