Volkswagen Cabrio
Volkswagen Cabrio

Volkswagen Cabrio

Ik ben nog steeds verzot op oude kevers, ook al weet ik dat deze niet meer worden gemaakt. Ik vind het nog steeds de enige echte Volkswagen samen met de volkswagenbus type 1, de spijlenbus. Als ik dan in ene bij het woord Cabrio denk aan een doventolk en graaien zit Corana toch al diep ingeworteld in de genen. Maar zonder gekheid, als Inge van Schrijfsels van mij een foto stuurt met de volgende tekst, wat moet je dan:
En, hoe vind je ‘m? Stond dit weekend hier op de oprit, deze VW kever cabrio uit 1971. En dus heb ik ‘m maar gefotografeerd en je opgestuurd. Plaatje voor de virtuele garage?
Natuurlijk is dit een plaatje, die kan zo de virtuele garage in. Maar eerst het dak eraf en toeren maar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Kakel

    Wat een knappert! Voor kevers heb ik een zwak. Het was mijn vaders eerste auto. Dat kenmerkende geluid dat ze maken vind ik gezellig klinken.
    Ik zou er zo een rondje in willen rijden! Leuk dat Schrijfsels aan je heeft gedacht.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.