Platte sloffen
Platte sloffen

Platte sloffen

Gelukkig was het de mijne niet, maar je wordt ’s morgens wakker en dan staat je auto voor de deur er zo bij. Daar wordt je op dat moment toch echt niet vrolijk van. Meneer Onverlaat had, zag ik in de rest van de straat, het alleen voorzien op deze black Beauty, maar dan toch. Ik hoop voor de eigenaar dat ze alleen leeggelaten zijn en niet lek gestoken, anders worden het ook nog eens vier nieuwe sloffen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. logbankje

    Je zou maar acuut weg moeten, dan sta je mooi stil.
    Het is een nutteloze actie, vooral als ze lek zijn gestoken.
    Een studievriend heeft het meegemaakt, ’s avonds om 10 uur en dan naar huis willen. Hans

  2. Wat een ellende voor de eigenaar, wie doet nu zulke dingen, stelletje aso’s. Zo ik ben er weer met mijn nieuwe pc, mijn zoon heeft de boel voor me weer in orde gemaakt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.