Wat zoekt u
Wat zoekt u

Wat zoekt u

Vandaag gaan we naar de kapster, nu is dat geen wereldreis want de kapsalon ligt tegenover ons, maar toch. voor mijn vrouw is het net als voor velen het eerste kappersbezoek na maanden. Ik weet niet of ik haar daarna nog herken. Trouwens om de branche te steunen ga ik ook maar. Ondanks dat mijn vrouw een ongekende vaardigheid heeft met de trimmer, hou ik er ook wel van om een lekkere was en masseerbeurt van mijn hoofd te krijgen en daarna de haartjes weer gemillimeterd… En voordat ik het vergeet, het gaat al een stuk beter met Jeslynn. Ze wordt alweer wat lastiger… en dan weet je het met kinderen wel.
Maar nu het plaatje hieronder, daar dacht ik ook bij, na het bekijken van die foto, wat zoeken die nou in het water van de Brunssummer vijver. Het lijkt wel als of de een aan de andere vraagt van Hey joh, heppie al wat gevonden daar, ik hier nog niets

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. De kapper, ja de mijne zit in Almere, dus ik wacht nog even.. weet ze ook, ze doet mijn haren al sinds de jaren ’80 toen zat ze nog op de kappersschool, hahaha Ik ben blij dat ik het lang heb en praktisch bijna op 1 lengte, dus het valt niet zo op, en mijn pony knip ik zo nu en dan even zelf bij. Ik denk straks weer even wat korter nu het stormt…

  De eenden, k denk dat ze zoeken naar die vreemde eend in de bijt? 😉

  X

 2. Ik schreef een paar jaar geleden een stukje in de krant over twee jonge Syrieërs die een kapsalon begonnen. Ik ben altijd klant bij ze gebleven en help ze wel eens met wat schrijven en dergelijke. Ik kwam vorige week binnen om te vragen wanneer ze plek hadden. Ga zitten voor jou altijd want jij hebt geen tijd om te wachten . Maar weer bewijs, als je iets goed doet er komt altijd vroeger of later iets voor terug

 3. logbankje

  De kapers draaien over uren en niet onbegrijpelijk.
  Goed om te lezen dat het met Jeslynn beter gaat.
  Misschien spelen ze ik zie wat jij niet ziet. Hans

 4. Gelukkig dat het al wat beter gaat met Jeslynn …

  De kappers zijn hier bij ons alleen paar weken terug open, maar de verwachte toeloop is wel binnen de perken gebleven

  zelf wacht ik wel nog een paar weken

  groeten..

 5. Ha Sjoerd,

  nou… da’s toevallig!!
  Gisteren ben ik ook geweest. Ik zie er weer florissant uit.

  ben blij te lezen dat het met de kleine meid al weer wat bneter gaat!

  groetjes!

 6. O ja, herstellende kinderen kunnen knap lastig zijn. Als ze niets doen voelen ze zich goed maar zodra ze wat gaan doen blijkt dat ze nog niet alles kunnen dat ze willen en dat botst met het humeur! Ga maar lekker naar buiten met haar, gesprekken tussen ganzen afluisteren enzo!

 7. Goede morgen Sjoerd, gelukkig dat de kleine meid weer opknapt, zieke kindjes vind ik altijd zieliger dan ziek grote mensen. Ik heb geen kappersproblemen, want mijn schoondochter is kapster,die knipt mij altijd en was blij dat ze het kon doen. Die houdt zoveel van haar werk,en ze vindt het heerlijk om weer aan de slag te mogen . Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.