Blije Jeslynn
Blije Jeslynn

Blije Jeslynn

bVision & Photography

Ik was net op weg naar de kapster gisteren toen er een grote auto voor de deur stopte met een groot pak. Mmm, even snel in de gang neergezet, want de kapster zat te wachten. Nieuwsgierig was ik wel, want ik had niets besteld. Dus bij thuiskomst snel eens even gekeken, en inderdaad het was niet voor mij, maar voor Jeslynn. En dan blijkt het afkomstig te zijn van een zeer gewaardeerde medeblogger, Hans Bank van het zeer muzikale Logbankje. Ik meteen mijn dochter een WhatsApp gestuurd met een foto van de doos. die ze onmiddellijk met Jeslynn is komen halen. En zie hoe een blije Jeslynn eruit ziet. Zelfs ik kreeg er een blij gevoel van. Ik kan alleen maar zeggen hartelijk dank Hans, je hebt een kind heel blij gemaakt, zowel met de kaart als de ballon, die heeft ze de hele dag niet los gelaten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Kakel

  Wat een super en onwijs lief gebaar van Hans. Jeslynn straat stralend op de foto!
  Ik hoop dat het haar pijn verlicht en herstel bevordert. Dat moest haast wel…

 2. logbankje

  Wat een aardig logje van je Sjoerd, ik krijg er een kleur van.
  Zoals je weet heb ik altijd al een zwak voor Jeslynn gehad, maar nu ze zo blij op de foto staat en is, heeft ze mijn hart helemaal gestolen.
  De grootste beloning is haar lieve glimlach wel, daar zal ik lang aan terug denken. Hans

 3. Goede morgen Sjoerd, wat ontzettend attent van Hans, heel lief bedacht en Jeslynn is er heel blij mee, dat kun je aan dat snoetje duidelijk zien. Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.