Saaie spanning in Amersfoort
Saaie spanning in Amersfoort

Saaie spanning in Amersfoort

bVision & Photography

Hans Bank van het zeer muzikale Logbankje stuurde de foto’s van het bijgaande trafohuisje in Amersfoort. Een echt standaard blokje, maar wel nog uitgevoerd in metselwerk i.p.v. beton. Het lijkt erop alsof het metselwerk net is schoongemaakt en behandeld. Hans schreef er het volgende bij:
Bij deze stuur ik een een van de saaiste trafohuisjes die op je weblog zal tegen komen. Het is een van de vele die je in meerdere wijken van Amersfoort wel tegen komt. Dit exemplaar staat aan het Masker in de wijk Kattenbroek. Laatst is de deur nog geschilderd, maar is alweer beklad met graffiti. Het is eigendom van Stedin en die is netbeheerder voor gas en elektriciteit in Zuid-Holland, Utrecht, regio Amstelland, Kennemerland en Noordoost Friesland. Dus in deze provincies zal men deze trafohuisjes ook wel tegen komen.
Vriendelijke groet, Hans Bank 🙂

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. logbankje

    Nu je het zegt, klop de muren zijn ook gereinigd, ik was het helemaal vergeten.
    Ach een lelijk trafohuisje hoort er ook bij, zal weer eens een mooie voor je opzoeken in de stad. Hans

  2. hahaha ja, saaier kan haast niet… ik heb ook nog op de camera staan, maar je snapt wel, dat komt vanzelf een keer jouw kant op, heb de camera al weken niet meer aangeraakt zelfs.

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.