De stier
De stier

De stier

tegenwoordig wandelen we iedere dag een stukje, soms met z’n tweeën, soms alleen, maar altijd samen… Dat laatste klonk zo mooi erbij. En dan kom je wel eens wat tegen, zoals gisteren deze stier en een vreemde man die een foto maakt. De stier is mijn sterrenbeeld, daar kan ik dus niet langslopen en deze gewoon laten staan alsof ik hem niet gezien heb. Boosaardig zag hij er niet uit, dus heb ik hem maar digitaal vereeuwigd. Hij staat op de markt in Hoensbroek, voor Tapas Amigo. Gelukkig heeft hij een stalen harnas…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Uch wandelen, hahahaha fijn dat jullie dat wel samen kunnen 😉 De stier, ja ik heb er eentje ooit op de wereld gezet, mijn oma was er ook eentje, dus ik ken ze die stieren, Merlijn is er ook eentje, vandaar mijn plaatje ook… Het meisje en de stier 😛

  X

 2. logbankje

  Wandelen, ben zo blij dat het steeds beter gaat, voel ook aan jou dat je er plezier aan beleeft.
  Bewegen is goed en een doel motiveert me om naar buiten te gaan.
  Zo komen de logjes weer tot stand, neem de stier deze past echt wel bij je.
  Hier in Amersfoort staat er ook een, ook een prachtige uitvoering.
  De pet staat ons beide, doe ik ook als het koud is. Hans

 3. Kakel

  Hier in de omgeving staan veel beelden van stieren. Voor boerderijen, voor gemeenschapshuizen (ik trek altijd m’n wenkbrauwen op als ik dat woord zie staan…) bij particulieren. Ook heel moderne varianten.
  In vergelijking is jouw stier een bescheiden exemplaar, maar wel levensecht!

 4. Voor zover ik iets met sterrenbeelden heb zij stieren fijne mensen waarmee ik goed door één deur kan. Precies, Henk was ook een stier, en mijn dochter ook. Ik zou dus óók niet zomaar voorbij deze stier gelopen deze stier !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.