Spanning bij de schapen in Hierden
Spanning bij de schapen in Hierden

Spanning bij de schapen in Hierden

bVision & Photography

Zo ergens vlak buiten Harderwijk vond Di Mario van het weblog Di Mario.info dit trafohuisje verscholen tussen de schapen. Een mooie landelijke omgeving waar dan ineens midden in een weiland zo’n huisje staat. Hij schreef daar zelf het volgende bij:
Hierden is een dorp in de gemeente Harderwijk. Het dorp wordt in 1331 voor het eerst genoemd en is ontstaan uit verschillende buurtschappen in de stadslanderijen ten oosten van Harderwijk. Hierden is een agrarisch dorp met een eigen karakter vanwege de vele Noord-Veluwse boerderijen. En daar tussen de weilanden stond dit trafohuisje op me te wachten.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. logbankje

    Hierden inderdaad oosten van Harderwijk.
    Een mooie gevelsteen in het trafohuisje van de N.V. Provinciale Geldersche Electriciteits-Maatschappij (PGEM), later Provinciale Gelderse Energie Maatschappij. Hans

  2. Dat zijn dus bijna spannende schaapjes, nou ja zolang ze niet onder spanning staan is het prima en er staat als ik goed kijk nog afrastering tussen de dieren en het huisje. Mooi landelijk, dat wel. Ik wens je een fijne zondag toe

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.