Als ik schilder…
Als ik schilder…

Als ik schilder…

De wind raast door de bomen, de takken vliegen je om de oren, en als dat niet genoeg is ben je de door de regen in een minuut doorweekt en koud. Heerlijk weer om lekker binnen te fröbelen. En als Jeslynn ziet dat opa de kwasten uithaalt, komt ook haar verfdoosje op tafel. We hebben haar geleerd om voorzichtig met de verf en de kwast om te gaan, en dat gaat dan ook prima. Zelfs alle kleuren zijn nog zichtbaar. Als het waterbakje vuil is vraagt ze ook voor nieuw water. Ik kan uren kijken hoe ze bezig is. Niet alleen met verf, maar ook met kleuren en tekenen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

28 reacties

 1. logbankje

  Ha Jeslynn, je hebt een goed voorbeeld aan opa een echte leermeester.
  Je bent goed bezig hoor, het is echt een mooie aquarel aan het maken.
  Hoe gaat het met je gebroken sleutelbeen?
  Zie dat je geen mitella meer om hebt. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het logBankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. hanscke

  Goed bezig. Ook ik heb zowel mijn kinderen als mijn kleindochters ook geleerd, dat schilderen/verven niet per sé een synoniem van knoeien hoeft te zijn. Ze kijkt zo prachtig ingespannen maar ook intens tevreden en opgaand in waarmee ze bezig is.

 3. Goede morgen Sjoerd, ‘Zo de ouden zongen. . . . .’ je kent dat spreekwoord vast wel. Leuk dat ze graag creatief bezig is, toevallig heb ik me gister daar ook nog even mee vermaakt, een aquarelblock, verf en penselen daar was ik ook even zoet mee. Maar het resultaat zal ik niet op de foto zetten 😉

 4. Jaaaaaaa, helemaal top! Samen met opa schilderen! Of het leren van opa, weet je dat? Ik het ook ooit zo geleerd heb? Met olieverf toen, je weet wel, schilderen op nummer toen destijds, seventies nog… met olieverf en van mijn opa leerde ik hoe dat te doen, lucifers erbij etc…

  Waterverf ook eerst natuurlijk, maar dat was meer op school ook… thuis wat minder.

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.