Sport
Sport

Sport

bVision & Photography

De uitdaging van de afgelopen periode in ons fotoclubje op facebook was sport, in de ruimste zij van het woord. Ik kwam er niet goed mee weg, nergens mag je komen en om allemaal een fietser op de foto te zetten had ik ook geen zin in, dan maar maar ludiek dacht ik. De veldloopster en de spelenderwijs bewegende kinderen. De volgende keer beter denk ik dan maar. Het is overigens ook lastig fotograferen met je linkerhand.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Nou Sjoerd een weblogje onderhouden en dagelijks een bijdrage leveren is een hele sport.
  De foto’s geven hoop, dat er nog steeds mensen ook buiten zijn en genieten van de eerste lente stralen.
  Ach, Jeslynn morgen jarig, komt een dagje later, maar nu staat ze in de e-kalender.

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Frank103

  Lastig, de jeugd mag hier wel trainen maar het is wat dubieus om die te fotograferen, bij de sportscholen zijn ze buiten aan het sporten in twijfelachtige strakke pakjes, ook daar loop je een risico als je zomaar foto’s gaat maken. Toch maar een wielrenner fotograferen, dat lijkt mij het veiligste. Of een stilleven van een eenzame voetbal in de wei?

 3. Ha Sjoerd,

  wat mij betreft zijn de foto’s geslaagd hoor!
  het is even niet anders.
  Ik zag overigens net op de trappen van de schouwburg een aantal mensen buitensporten.
  Met gewichten en alles…
  Was best leuk om te zien.

  Groetjes!

 4. Goede morgen Sjoerd, je bent er toch in geslaagd om links een foto te maken. Je had wel ruiters op de kiek kunnen zetten voor die opdracht, of komen er bij jou niet veel paarden met hun berijders voorbij?
  Een fijne maandag gewenst.

 5. Ja, links is met fotografie slechts de ondersteuning, bij mij ook, en dit thema vind ik dan weer even raar in deze tijden…. moet je maar net ergens zitten waar je buitensporters ziet gaan… nu het minimaal weer mag.

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.