Spanning in Franeker.
Spanning in Franeker.

Spanning in Franeker.

bVision & Photography

Aan de waagstraat in Franeker vinden we het volgende trafohuisje, op de foto gezet door Bertie van haar weblog Bertiebo terwijl ze een dagje uit in eigen land was. Mooi verstopt achter slot en grendel doet dit mooie huisje zijn werk. Veel meer kan ik er vandaag niet over typen, Ik ben enigszins gehandicapt en kan mijn toetsenbord en muis alleen met mijn linkerhand gebruiken. Maar ach, dat komt wel goed… Wat meer plakplaatjes komende week.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Heb er een jaar of 10 geleden overnacht, maar toen verzamelde ik zoiets nog niet. Deze zou ik overigens ook niet op de foto hebben gezet. Friesland heeft veel mooiere met puntdak en dakkapelletjes. Waar die voor dienen weet ik niet. Zelf ga ik niet verder dan 20km van m’n huis. In veel landen geldt zo’n regel en volgens mij voorkomt het beter de verspreiding dan bijvoorbeeld de avondklok.

  2. logbankje

    Zo achter het hek geen graffiti op het trafohuisje, wel een nostalgisch gebouwtje van de Provinciale energie maatschappij Brabant.
    Oeps, ik zit binnen kort met het zelfde probleem aan de handen, eerst links en dan rechts. Hans

  3. Goede morgen Sjoerd, beterschap gewenst met je hand, ik kan links net zo veel als rechts, omdat ik eigenlijk links ben , maar op school met een liniaal tik op mijn vingers, verplicht rechts ben geworden.Maar als je er niet aan gewend bent zal het misschien wat lastiger zijn, het zal wel wennen en hopelijk is het maar voor korte tijd. Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.