Winkelen in 2021
Winkelen in 2021

Winkelen in 2021

Gaat er iets fout in de planning, of wachten we op een tijdslot. Beide kan natuurlijk want ik weet niet hoeveel mensen tegelijkertijd de winkel in mogen. Ze krijgen gewoon het voordeel van de twijfel. De foto is gemaakt in Heerlen, maar als dit straks overal het beeld wordt in Nederland zijn we er niet echt op vooruitgegaan de laatste jaren. En ik zou me overigens hier ook niet voor opgeven en aansluiten in de rij, maar dit terzijde. Voor mij is het gewoon wat ik zie en vastleg…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. hanscke

    Als ik een afspraak moet maken om een winkel in te mogen ben ik al geweest. Het doet mij denken aan de Oostbloklanden voor de val van de Berlijnse Muur. Toen ik 25 jaar geleden in Boekarest was, moest je ook in de rij staan om restaurant De Pizzahut binnen te mogen. Die keten was toen daar helemaal nieuw en hot.

  2. Frank103

    Ik ga alleen naar de bakker en de supermarkt, de rest koop ik niet of via internet. Ach, natuurlijk haal ik ook benzine bij de benzinepomp en moest mijn auto naar de garage, en weet ik meerdere restaurantjes ‘to go’. Maar in de rij voor een kledingwinkel, nee, dat doe ik niet.

  3. Dat was vorig jaar toch al even… rijen voor de winkels, zelfs voor de supermarkten… en nu is het weer gewoon los in de supermarkt, en de rest is dicht en mag op afspraak. Helaas doen velen het nog op afhalen principe, bestellen, 4 uur later afhalen en niet naar binnen… dan ben ik ook al geweest. Toevallig wel bij BabyPlanet geweest voor mijn kleinzoon en baby op komst, ook op afspraak en gewoon een uur de tijd, duurt het langer is dat ook oke! We konden ook direct komen als we wilden, hebben we ook gedaan. Heerlijk rustig binnen, dat wel 😀

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.