Honda N600
Honda N600

Honda N600

bVision & Photography

Een autootje om verliefd op te worden deze schattige kleine Honda N600 Touring. Helemaal in originele staat, in een uitstekende conditie, voor zover ik kon zien en in Nederland geleverd. Het autootje stond geparkeerd op het Pancratiusplein in Heerlen, achter het Glaspaleis van Schunck. Deze auto mag dan ook zeker niet ontbreken in mijn virtuele garage en ik zal hem er persoonlijk inzetten. Met deze Honda N600 is het overigens ook begonnen hier in Nederland. De auto werd vaak vergeleken met een Mini, maar deze N600 was zijn tijd ver vooruit. Een lichtmetalen blok, 600 cc en 42 pk in nog geen 600 kg wegende auto. Daar kon de Mini nog wat van leren.

 • Merk: Honda
 • Kenteken: 02-11-XS
 • Type: N600 Touring
 • Kleur: geel
 • Bouwjaar: 1973
 • Aantal cilinders: 2
 • Motorinhoud: 600 cc
 • Brandstof: benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Catherine Boone

  Het doet me denken aan Mr. Bean’s Cooper maar toch anders. En die kleur, ook heel bijzonder en uniek want ik zie heel weinig tot geen auto’s rijden met die tinten en tonen.

 2. Goede morgen Sjoerd, gewoon een lief autootje zo op de foto te zien. Ik kan me niet herinneren dat ik die ken, maar ik ben ook niet goed in auto’s herkennen. Fijne zaterdag gewenst.

 3. Och ja… en de mini, zo ziet het er wel uit inderdaad, maar dat was Fiat volgens mij, met de mini, maar toen had ik dat verschil niet gezien denk ik, of ik dat nu wel had gedaan? Denk het ook niet, hahaha

  Prachtig, en mooi, deze Honda 😀

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.