Strange feelings
Strange feelings

Strange feelings

Met het mooie weer gisteren was ik uiteraard met Moppie op stap. Een echte zwerftocht door de de oostelijke mijnstreek. Net over de Duitse grens grens bij Schinveld, in de Teverense heide moest ik even een boompje zoeken, je weet wel oude man, door elkaar gerammeld door de bospaden, maar goed, dat terzijde. Dat lukte en even verder zag ik nog een boom, even liep me een rilling over mijn rug, het zal toch niet waar zijn, in de verte in het dorp luidde de klokken. Ik hoorde een tik en zag dat jezus gebroken was. U begrijpt dat ik niet veel later thuis was en meteen samen met mijn vrouw bij de notaris in Sittard mijn (levens)Testament ben gaan tekenen. Zeker is zeker, je weet nooit waar je met Moppie uitkomt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Aan het begin van je verhaal steekt hier een vorm van “penisnijd” op, hij wel! Voor ons vrouwen is het op dat gebied op dit moment nóg meer afzien dan normaal.
    Je was net te laat om de de man die de kruisiging kennelijk net volbracht had op heterdaad te betrappen, áls je hem al uit de boom getrokken zou hebben had hij waarschijnlijk ontkent en zich op “hoge nood beroepen hebben.

  2. Hmmmm heel apart, als het mij zou gebeuren zoiets, is ooit geburd, is dat meestal een teken ook inderdaad, dus ik snap je van het tekenen. De laars, of er een been aan vast zit, zie ik zo niet 1, 2, 3, maar wel apart…

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.