Hoop
Hoop

Hoop

het weer was uitstekend gisteren: wolken, regen ijzel, hagel, sneeuw en zon. Het sneeuwde gisteren zo hard dat hier in het Parkstad Limburg stadion, waar Roda J.C. speelt, de wedstrijd tegen Almere City gestaakt moest worden wegens heftige sneeuwval. Dat is ook niet best geweest voor deze mooie tulp, die ik een paar dagen terug op de foto heb gezet langs de Emmaweg, op een paar honderd meter van mijn huis. Na twee dagen lekker eten met Jeslynn in da house, hebben we nu weer de tijd om rustig uit te buiken. Dat hebben we even nodig. En nou maar hopen dat we ook nog wat rustig en warm voorjaarsweer krijgen, ik vind het maar minnetjes dit jaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 reacties

 1. logbankje

  Het was gisteren zeker heel fijn weer om naar buiten te gaan, is me gelukt tussen de buien door.
  Vandaag ook zo’n dag, gelukkig is er Jeslynn die je warmte geeft tussen de sneeuw en hagelbuien door. Hans

 2. Toe ik daarnet uit het asiel kwam, was mijn auto wit van de sneeuw+hagel. En hier op het dorp zag ik op de thermometer, die bij een garage aan de weg staat, dat die twee graden aangaf, dus echt warm is het nog niet. Ik wens je wel voor de rest van de dag een fijne dinsdag toe

 3. In plaats van een witte kerst werd het bijna een witte Pasen …
  Bijkomen van 2 dagen met jullie kleindochter?
  Ik kan mij er veel bij voorstellen, plezier en energie gevend, maar zeker ook energie vragend.

  Over het weer zal ik verder maar niets meer zeggen.

  Stille groet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.