Street Art – Canadian Corner
Street Art – Canadian Corner

Street Art – Canadian Corner

Murals Parkstad – Brunssum

Brunssum is ook een van de Parkstad Limburg gemeenten. Daar vinden we aan de Akerstraat, aan de rand van het Afcent Headquarters, de Canadian Corner. Een echt familie bedrijf waar je lekker kunt genieten van pizza taco, de pizza combination, de taco en de hamburgers allemaal gebaseerd op de Canadese keuken, waar de oorspronkelijke eigenaar een aantal restaurants runde. Helaas momenteel ook gesloten, en dat is jammer want dit restaurant is wijd en zijd bekend voor zijn goede op Canada gebaseerde keuken. De murals op het gebouw, waarvan vandaag de eerste, zijn gemaakt door James Jetlag. Als eerste deze grote eekhoorn in de Canadese bossen, speciaal voor Emile, onze Leidse Glibber om te laten zien dat ik ook best een grote eekhoorn kan fotograferen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Ooit een paar dagen in Toronto geweest. Die stad heeft problemen met teveel eekhoorns. Je stuikelde er over. Zoveel dat ik niet eens de moeite nam om er een paar op de foto te zetten. Was ook nog ruim voor het blogtijdperk en ik deed nog moeilijk over rolletjes. 😉

  2. logbankje

    Als de kwaliteit van Canadian Corner net zo goed is als de mural dan is het zeker jammer dat de zaak is gesloten. Hans

    @ nee, mij ook te koud, was gisteren even buiten en sloeg gelijk op mijn luchtwegen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.