Street Art – Canadian Corner

Street Art – Canadian Corner

Murals Parkstad – Brunssum

Brunssum is ook een van de Parkstad Limburg gemeenten. Daar vinden we aan de Akerstraat, aan de rand van het Afcent Headquarters, de Canadian Corner. Een echt familie bedrijf waar je lekker kunt genieten van pizza taco, de pizza combination, de taco en de hamburgers allemaal gebaseerd op de Canadese keuken, waar de oorspronkelijke eigenaar een aantal restaurants runde. Helaas momenteel ook gesloten, en dat is jammer want dit restaurant is wijd en zijd bekend voor zijn goede op Canada gebaseerde keuken. De murals op het gebouw, waarvan vandaag de eerste, zijn gemaakt door James Jetlag. Als eerste deze grote eekhoorn in de Canadese bossen, speciaal voor Emile, onze Leidse Glibber om te laten zien dat ik ook best een grote eekhoorn kan fotograferen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Als de kwaliteit van Canadian Corner net zo goed is als de mural dan is het zeker jammer dat de zaak is gesloten. Hans

    @ nee, mij ook te koud, was gisteren even buiten en sloeg gelijk op mijn luchtwegen.

    logbankje

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: