Bekend Met Talent (1)
Bekend Met Talent (1)

Bekend Met Talent (1)

Zoal de meeste van mijn bezoekers wel weten hou ik me momenteel creatief bezig met o.a. aquarel schilderen. Sinds een aantal maanden ben ik ook actief in een groep creatieve makers, kunstenaars uit Heerlen en omgeving die zich in een groep, “Bekend Met Talent” bezig houden met allerlei vormen van kunst. Iedere donderdagavond komen we virtueel bij elkaar en maken van elkaars kennis gebruik om een opdracht in een korte workshop uit te voeren. En dat kan van alles zijn zoals het tekenen van een gebouw (zoals dit van mij hieronder), het maken van een portret, het maken van een collage, een fantasiefiguur maken, een gedicht maken. Iedereen doet wel iets anders en de uitvoering is geheel aan jezelf. Vandaag gaan we een maquette maken en volgende week geloof ik stenen beschilderen. Het is ontzettend leuk. We zijn aan het wachten op het einde van corona om deze zaken samen te kunnen doen in een grote werk en expositie ruimte. De dame achter de mural van afgelopen woensdag (Amber Delahaye) faciliteert de avonden. We zijn dan ook creatieve makers die samenwerken en geen concurrenten zijn. Leeftijd en ervaring spelen geen rol, wel het creatief leuk en positief met elkaar bezig zijn. Meer hierover later…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. logbankje

    In de groep creatieve makers pas je heel goed.
    Het is een leuke hobby om zo je creatieve talent ten toon te spreiden.
    Vind je zeker een kunstzinnig mens. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.