Streetart Parkstad – Schaftkeet 7
Streetart Parkstad – Schaftkeet 7

Streetart Parkstad – Schaftkeet 7

Heerlen – Douve Weien — Kunstenaar: Studio Yasja

bVision & Photography

Ik heb nog een schaftkeet gevonden, gevonden in de wijk Douve Weien in Heerlen. Het is al een wat ouder ontwerp vanuit haar beginperiode als muralist. Die schaft keten staan vandaag hier en morgen daar, daar moet je dus toevallig tegenaan lopen, vandaar… Het ontwerp is van Studio Yasja. Yasja Ligtelijn is in Amsterdam geboren, maar inmiddels ingeburgerd als Limburgse en woonachtig in het prachtig plaatsje Epen, gelegen in het mooie Mergelland. Mooi is het contrast met haar nieuwere werken, die veel realistischer en gedetailleerder zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.