Me! is vandaag jarig
Me! is vandaag jarig

Me! is vandaag jarig

bVision & Photography

Ik had natuurlijk voor jullie en plaat van Peter Koelewijn kunnen draaien, met je wordt ouder papa of zoiets. When I’m 64 van de Beatles is ook reeds verleden tijd. Dus dan toch maar even over een andere boeg. 2 mei 1953, 68 jaar alweer en ik trakteer jullie op een song van Nena, je weet wel het kleine meisje wat met haar 99 luftballons een wereldhit scoorde. Alleen niet dit nummer, maar een nummer wat mij diep raakt. Natuurlijk kan ik jullie niet verplichten om te luisteren, maar als je twee minuten naar deze song luistert, weet je waarom deze dame nog steeds een van de populairste zangeressen van Duitsland is. De bliep bij de start van het nummer is bij dit live optreden miraculeus.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. 🙂 Gelukkig laat Facebook altijd braaf weten wie er jarig is,
  maar dan moet je natuurlijk wél je pc aan hebben,
  dat was gisteren niet heel erg het geval,
  hoop dat je een leuke dag hebt gehad,
  Nena, “altijd leuk “

 2. Nena vond mijn pleegmoeder altijd mooi al verstond ze er niks van. Ze vond het gewoon mooi klinken. En ik klink nog even snel op je verjaardag al ben ik wat laat maar heb even beperkt internet en dan moet je soms kiezen wat je wilt doen. Maar van mij dus ook nog van harte hoor en dat de dag ook wat gezellig was voor je in deze tijd.

 3. Ria van Felius

  Hartelijk Gefeliciteerd Sjoerd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het nummer niet ken, Nena natuurlijk wel. Helemaal afgeluisterd hoor, de tekst spreekt voor zich. Fijne avond nog!

 4. logbankje

  Goede morgen Sjoerd van harte gefeliciteerd met je geboortedag.
  Een dag om er een feestje van de maken, familie en Nena zijn er klaar voor. Hans

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.