Leegstand Heerlen (1)
Leegstand Heerlen (1)

Leegstand Heerlen (1)

Leegstand vinden we tegenwoordig in elke stad. De economie moet zijn draai nog vinden. Maar leegstand laten zien in een stad is een ander punt. Neem nu dit leegstaande winkelpand. Daar loop je langs zonder dat je de leegstand stoort. Het is leuk aangekleed en nodigt gewoon uit om erin te trekken. Een mooie aankleding toch.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. logbankje

  Leegstaande winkelpanden komen hier ook steeds meer, de folie met vrolijke afbeeldingen verbloemen het wel.
  Zal ook eens een foto plaatsen. Hans

 2. Frank-103

  Die leegstand is er al jaren, het is alleen iets erger door de corona. Mensen kopen tegenwoordig meer via internet.
  Vroeger had elk gat een fotowinkel, schoenenzaak, speelgoedwinkel en blokker (huishoud spullen), nu is er hier nog maar in 2 van de 14 dorpjes zo’n winkelcentrum.

 3. Beter dan kale ramen, maar nog beter zou het zijn als er een winkel in zou komen. Maar inderdaad veel mensen winkelen tegenwoordig online. Zelf wil ik (vooral met kleding) kunnen voelen hoe iets aanvoelt, dat zou natuurlijk ook kunnen met bestellen en terugsturen, maar nee laat mij maar in een gewone winkel rondkijken.

 4. Ja mooi.. eigenlijk vreemd, voor corona zag je al leegstand, dus het komt niet alleen daar door. Maar we willen graag een volle binnenstad qua winkels, maar dan online bestellen, dat klinkt wel vreemd.

  Love As always
  Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.