Murals Parkstad – Heerlen – Raven
Murals Parkstad – Heerlen – Raven

Murals Parkstad – Heerlen – Raven

Dazetwo – Wesley van Heugten

Dazetwo begon op 13 jarige leeftijd met “Street-Art” in de straten van Heerlen, maar is inmiddels zo’n twintig jaar ouder. Hij staat bekend om zijn Raven, wat inmiddels zijn handelsmerk is. Je vindt ze echt door heel Heerlen heen. Naast zijn Murals die te vinden zijn van Heerlen tot aan Litouwen toe. Vind je zijn raven overal, als beeldjes, sculpturen, schilderingen. Als voorbeeld vandaag twee van zijn figuren ergens in Heerlen. Wie het weet mag het zeggen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. Ria van Felius

  Mooie raven. Met van die spreuken en teksten word je dagelijks op allerlei manieren geconfronteerd, dat vind ik weleens teveel van het goede, zonder zijn ze net zo mooi.

 2. Geweldig wat een gave gast, dat hij dat zo mooi kan maken sjoerd,
  ik vind ze supermooi,
  maar waar… geen idee… ik was gisteren in limburg en ben mijn verstand bij elkaar aan het zoeken man man man wat is het er mooi 🙂
  en wat vond ik het leuk om jou op het filmpje van marlou te zien 🙂
  tof

 3. Ik zou niet weten waar in die stad de raven te vinden zijn, maar de boodschap is duidelijk en ik hoop dat veel mensen die ter harte gaan nemen. Jou wens ik een fijne woensdag toe, de zon schijnt dus we kunnen buiten genieten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.