Fiat 600 Jolly
Fiat 600 Jolly

Fiat 600 Jolly

FIAT 600 Jolly uit 1964

bVision & Photography

Deze vrolijke Fiat 600 Jolly uit 1964 is het geesteskindje van Fiat president Gianni Agnelli, gebouwd door Carrozzeria Ghia als een strandbuggy voor het vervoeren van passagiers door de chique mediterrane resorts en jachthavens. De 600 Jolly heeft een de deurloze carrosserie, rieten stoelen en Surrey-bovenkant. Dit mooie exemplaar is uitgevoerd in “Creamsicle” oranje met een witte surrey bovenkant, en heeft een mooi rieten interieur. Dit charmante klassieke Fiatje tovert geheid een glimlach op je gezicht. behalve als je weet wat dit karretje moet opbrengen bij Hyman Ltd, bijna een ton….

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. logbankje

    Zeker een vrolijke Fiat 600 Jolly, als je deze zou aanschaffen val je wel op.
    Dacht eerst dat het een miniatuur autootje was. Hans

    @ Wie weet is ‘ gepfizerd’ straks het woord van het jaar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.