Spanning in Harreveld
Spanning in Harreveld

Spanning in Harreveld

bVision & Photography

Aan de Lindeweg in Harreveld vinden we de zorgboerderij De Lindeboom. Naast deze boerderij trof Nicole Orriens het bijgaande trafohuisje aan. Het ligt daar heel mooi en het voornaamste is dat het geheel ongeschonden is. Oorspronkelijk gebouwd door de Provinciale Geldersche Electriciteits-Maatschappij (PGEM) maar inmiddels ook in beheer bij Liander. De Lindeboom is een zorgboerderij met een aangepaste werkomgeving voor mensen met een (verstandelijke en/of lichamelijke) beperking. Op de boerderij is van alles te doen: dieren verzorgen, land bewerken, groenten verbouwen, zuivelproducten maken, verkoop van producten in de winkel, haardhout kloven en diverse onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast bakken ze appeltaarten, maken cadeaumandjes voor de verkoop en rijgen vliegengordijnen in elkaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Ik dacht even dat het de zorgboerderij is van iemand die ik ken, maar die zit een paar dorpen verder. Het huisje past er maar is niet moeders mooiste, of zie ik dat verkeerd?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.