De appel valt niet ver…
De appel valt niet ver…

De appel valt niet ver…

Gisteren overdag was het hier buiten een beetje veel wind toch heerlijk weer met het zonnetje erbij. Een mooie kans voor Leerlingen en docenten van het Citaverde College om in de stadstuin van Heerlen appelbomen te planten in palletkisten. 30 boompjes werden onder deskundige begeleiding geplant. Daarvoor was maar liefs 30 m3 teelaarde nodig. Helaas was onze expositie aldaar niet geheel stormbestendig en is tijdelijk even platgelegd. Het wordt nog eens wat met die stadstuin. Nu nog even mooi weer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.