Plakplaatje – Voor lul staan
Plakplaatje – Voor lul staan

Plakplaatje – Voor lul staan

Van je vrienden of familie moet je het hebben. Gisteren gemaakt terwijl ik onderweg was voor iets heel anders, en heel geheim uiteraard. Daarom mag ik er ook niets van vertellen. Maar hier had het helemaal niets mee te maken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, het is natuurlijk wel een mijlpaal vijftig jaar, bij mij heeft geen Sara in de tuin gestaan toen ik 50 werd, daar was ik helemaal niet rouwig om trouwens. Heel erg vroeger was je met vijftig afgeschreven, maar nu nog lang niet . Ik wens je een fijne dag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.