Een nieuw project
Een nieuw project

Een nieuw project

Zaterdag start ik met een nieuw project binnen de gemeente Heerlen, het heeft wat te maken met de onderstaande foto. Nee, niet met die poten van dat zwarte geval wat er naast ligt. Die was ook nieuwsgierig naar wat ik me nu weer op de hals heb gehaald. De materialen heb ik al, alleen de uitvoering moet nog beginnen. Ik heb er zin in.
Het wisselen van het thema op mijn site ging niet helemaal zoals gewenst. Dat was al langer gepland, maar het oude thema zat het nieuwe thema in de weg. Ze lijken in opbouw weliswaar hetzelfde, maar onder de motorkap is het allemaal wat anders. Voor de insiders, dit is een child theme, dat wil zeggen dat je aanpassingen kunt doen zonder dat ze bij een update worden overschreven.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Dat zwarte geval heeft tenminste niet de gewoonte die mijn wit/zwart gevlekte geval heeft. Die gaat juist bovenop de dingen liggen waar ik mee bezig ben, bv op de krant .
    Kan dat tasje nog in de wasmachine zonder dat de aangebrachte verf vlekt of verdwijnt? Het is in ieder geval wel weer iets fijns om mee bezig te zijn lijkt me. Prettige woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: