Ik heb een tuintje…
Ik heb een tuintje…

Ik heb een tuintje…

bVision & Photography

Iemand moet toch weten waar de bijgaande foto’s gemaakt zijn, ik heb ze in augustus 2008 gemaakt en het was een flashback die ik kreeg naar aanleiding van een blogje waar deze tuinen in woord en beeld te zien zijn. Het enige wat ik me er nog van kan herinneren buiten dat ik het een van de mooiste tuinen vind, is dat er in 2008 vrijwel geen horeca aanwezig was en dat je dus zelf wat te eten en te drinken mee moest nemen. Een tip, op het landgoed ligt een kasteel.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

22 reacties

 1. Hoewel het zéker geen plaatje is dat iedereen zich voorstelt bij de naam van het landgoed dat ik m’n hoofd heb zóu het best kunnen, Dan denk ik aan de Keukenhof die behalve heel veel bolgewassen óók kassen heeft met andere planten. Maar dáár is horeca genoeg, alleen peperduur dus is zelf een broodje meenemen zeker een aanrader.

 2. ha Sjoerd,

  nou… ik wou dat ik het wist, dan ging ik er meteen naar toe!
  Ik ken de tuinen van Mien Ruys en de Tuinen van Appeltren…
  Maar deze tuin is vast bij jou in de buurt.

  je laat het wel weten he!!

  groetjes van Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.