Spanning in de sneeuw
Spanning in de sneeuw

Spanning in de sneeuw

Het is even wennen die warmte, en ik heb ik even moeten wachten op een mooie gelegenheid om dit toch wel bijzondere trafohuisje te kunnen plaatsen. Maar met deze warmte die ons nu overspoeld hebben we nog iets achter de hand als het even teveel wordt. Maar lees even het verhaal wat ons hierover geschreven heeft in zijn mail:
Hoi Sjoerd,
Ik heb dit trafohuisje op de foto gezet in februari, toen er nog sneeuw lag. Het is te vinden langs de N512, tegenover parkeerterrein Diederik. Dit is de weg van Bakkum-Noord naar Egmond-Binnen.

Langzaam maar zeker wordt zo het archief opgeschoond, ik kan nog even vooruit.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Die huisje zal inmiddels 100 jaar oud zijn. Er zitten op de rechterhoek ook van die hond- en haantegels op. Zelf heb ik ‘m een paar jaar geleden gebruikt als voorbeeld van die rode tegelstroken rondom. Vind je ook in Gelderland.

  2. Goede morgen Sjoerd, wat een leuk huisje ook kleurrijk, de blauwe deuren de gewone steentjes dan de oranje rand en de lichte rand van het dak, dat allemaal in de sneeuw, het is gewoon een schilderijtje op deze manier. Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.