Ikea
Ikea

Ikea

Gisteren heb ik me even bezig houden met het in elkaar zetten van een bouwpakket Ikea bureaustoel. Een garantiezaak die door Corona aardig uit de hand is gelopen. We hebben drie van deze stoelen en een vertoonde een scheur in het stikwerk van de leuning, ruim binnen de garantie. We hadden ze destijds online besteld, maar je wil niet weten hoeveel werk en tijd we hebben moeten steken om die leuning vervangen te krijgen, dat was ons voorstel namelijk. Gewoon dat onderdeel vervangen. Uiteindelijk werd het toch de hele stoel vervangen. Dat komt erop neer dat de oude stoel die mee terug is gegaan niet meer als stoel gebruikt gaat worden… Maar goed we hebben weer een cursus Ikea handleiding volgen gehad en hebben weer een nieuwe stoel.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. logbankje

  IKEA is goed om je creatieve kant abstract te versterken.
  Zoon had het ooit met een zitting, maar die is wel als onderdeel vervangen.
  Nu heb je voldoende reserve onderdelen. Hans

 2. Ria van Felius

  Mijn Ikea bureaustoel bevalt prima, heerlijke stoel en nog steeds heel. Joop heeft die pakketjes altijd nogal snel in elkaar gelukkig, ik ka n dat ook niet.

 3. Ik snap wel dat men liever de hele stoel vervangt. Er zou immers kleurverschil zijn tussen de al gebruikte zitting en de nieuwe rug. Om discussie daarover uit te sluiten vervangt men waarschijnlijk liever de hele stoel,

 4. Ha Sjoerd,

  goed natuurlijk, dat je doorgepakt hebt.
  Maar van IKEA vind ik het wel erg: dit is toch een stukje materiaal en grondstoffen vernietiging.
  Nee, IKEA… dat valt me van je tegen.

  Maar Sjoerd! Jij verdient een pluim.
  Mooie stoel. Lekker zitten. Lekker bloggen. Hup!

  groetje svan Marlou

 5. Wie kent ze niet, die bouwpaketten van de IKEA . Tot nu toe heb ik er geen moeite mee gehad, maar ik heb er ook niet zoveel gehaald, zeker de laatste jaren ben ik niet meer in die blauw/gele zaak geweest. Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 6. Ter plekke kan je wel een onderdeel krijgen, maar meestal wordt het hele ‘ding’ vervangen. Hun in-mekaar-steek-uitleg vind ik degelijk!
  Een corona-eeuwigheid geleden dat ik er nog was…
  Lie(f)s.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.