Plakplaatje – Spiderman
Plakplaatje – Spiderman

Plakplaatje – Spiderman

Deze jongeman was neergestreken op een raam en liet zich zomaar vangen in mijn smartphone. Ik had geen zin om mijn camera te gaan halen. Ik was moe van alle water wat in ons huis naar binnen was gestroomd na die zware buien van dinsdag. Om half zes in de ochtend waren we water aan het dweilen, met alles wat ik aanhad toen in uit bed stapte…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. logbankje

  Nou, daar zou ik ook niet blij mee zijn, hoop niet dat er veel schade is ontstaan.
  Zeker een beetje droger zou niet gek zijn.
  Denk niet dat Spiderman een poot zou uitsteken.
  Vandaag eerst met de bus en later op de iets, maar een regenjack aangetrokken. Hans

 2. Frank103

  Heel vervelend dat wateroverlast. Bij neef Erik in Hoorn was de vijver zelfs los gekomen, zo nat was de tuin (in Hoorn was dinsdagmiddag een wolkbreuk). Gelukkig geen waterschade binnen. Mijn tuin verloopt van huis (drempel) tot hek ongeveer 20 centimeter, iets meer dan een centimeter per meter, ik hoop dat het hier nooit binnen komt. Maar de plantjes hebben genoeg water gehad, van mij mag het de komende weken wat zonniger worden.
  Leuk die ramenwasser, echt zo’n beestje die er enger uit ziet dan hij is.

 3. Dat is niet lekker wakker worden. En ik kan het weten … Wij hadden hier op 5 juni tussen 7 en 8 uur ’s ochtends een stortbui, waarbij de riolering het water niet kwijt kon. Toen heb ik ook staan dweilen.
  We zullen wel aan dit soort gekke dingen moeten wennen, vrees ik.

 4. Goede morgen Sjoerd, ik heb al dat water alleen maar op de tv gezien en eerlijk gezegd was ik blij dat het niet hier was gevallen. Maar had je veel schade en is het je gelukt om je huis weer helemaal goed droog te krijgen? Water kruipt overal in en door de kleinste kiertjes, ik wens je een droge donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.