Een prikje
Een prikje

Een prikje

Gisteren heeft ook mijn zoon zich laten vaccineren, de laatste in de familie die minimaal 1 maal gevaccineerd is.dat is wel zo handig. Nu even afwachten hoe alles verder verloopt want m.i. zijn we er nog lang niet vanaf. Voor mij geldt dan ook dat ik zeker de anderhalve meter aanhou en waar het te druk wordt ook een mondkapje zal dragen. Beter mee verlegen dan om verlegen. En nu we het dan toch over prikjes hebben, bestaat toeval of is het toevallig zo dat ik deze plant op zondag op de foto heb gezet. Dat was in de tuinkas van de Botanische tuin in Kerkrade. En dat terwijl Els van het blog KnutzEls gisteren een gelijkwaardige foto van ook zo’n cactus op haar log plaatste. Het lijkt me niet aardig als je daardoor geprikt wordt. Nu nog even de naam weten van dit aparte gevalletje priksels..

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

23 Comments

 1. Frank103

  Ik ga morgen voor mijn tweede prik, hier in de buurt hoor ik teveel lieden die nu toch positief getest worden op de delta variant, als souvenir meegenomen uit Portugal. Heel hachelijk!

 2. O nee, we zijn zeker nog niet van alle ellende af, dat ben ik met je eens. Afstand houden en vooral kleine, slecht geventileerde ruimtes mijden blijft belangrijk. In het nut van ( niet medicinale) mondkapjes geloof ik minder.

 3. hier ook nog steeds voorzichtigheid in winkels en ook ik draag met mijn man het mondkapje nog. Want de versoepelingen gingen voor mijn gevoel wat te snel. En deze cactus heeft inderdaad venijnige stekels daarbij.

 4. Ik hoor dat in sommige landen de regels juist weer worden aangescherpt. In mijn naïviteit dacht ik dat het door het vaccineren echt wel klaar was met corona, maar ik begrijp dat het toch niet zo simpel is. Ik gruwel ook wel een beetje van de verhalen van vakantiegangers die blijkbaar thuiskomen met de Delta variant… Ik kan er niks aan doen, dan denk ik toch wel eens: ‘Is het nou zo moeilijk om thuis te blijven???’

 5. Goede morgen Sjoerd, mondkapjes heb ik ook overal nog, in mijn jaszakken, in de auto, op het tafeltje in de keuken, kortom ik heb er nog geen gebrek aan. In een drukke winkel zet ik het nog gewoon op, beter te vaak dat ding op dan een keertje te weinig. Al is het niet meer verplicht .
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

  1. Haba

   Vergeet ik nog te zeggen dat de plant op de foto heel apart is, zo met al die dubbele hartjes. Ik zou niet weten wat voor plant het is , dus daar kan ik je niet helpen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.