As’t effe kan…
As’t effe kan…

As’t effe kan…

As ’t effe kan, zong Johan Kaart, ja dan kan ’t wel effe. Normaliter passen we alleen in het weekend op Jeslynn. Maar zondagavond appte mijn dochter dat de juffrouw van Jeslynn ziek was en dat ze geen vervanger hadden. Met uiteraard de vraag of ik gisteren op haar kon passen en haar dan later eventueel naar de BSO kon brengen. Een hele gewaarwording is dat dan als je met je kleindochter kunt gaan winkelen zonder de verplichting van een mondkapje. na anderhalf jaar mondkapje zie je toch dat mensen veranderen. Maar goed, we zijn op de wereld voor, mekaar zong Adèle Bloemendaal. En zo is het. De illustratie hieronder heb ik gemaakt na het lezen van een logje van Bertiebo uiteraard met mijn aanpassingen daarop.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. hanscke

  Ook al wonen we ver uit elkaar, ik weet ook nog dat ik bij navht en ontij naar Den Haag reed om op de kleindochter te passen vanwege ziekte van de juf. En leuk dat het was. maar dat ze toen ’s middags toch naar een vriendinnetje ging om te spelen vond ik minder leuk…..maar ja, dat was afgesproken. De dametjes wilden dat door laten gaan.

 2. logbankje

  Jeslynn boft maar met opa, hij is altijd bereikbaar.
  Zag vandaag niemand met een mondkapje in de winkel, had hem wel bij me in het geval dat.
  space invader dat kennen de oudere lezers nog wel. Hans

 3. Goede middag Sjoerd, ik heb nog overal mondkapjes liggen, in de auto, in meerdere jaszakken in mijn handtas, kortom nog genoeg van die dingen. In de winkel zet ik ze over het algemeen nog wel op, dat is zo een gewoonte geworden dat ik het automatisch doe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.