Minder spanning in Hensbroek
Minder spanning in Hensbroek

Minder spanning in Hensbroek

bVision & Photography

Het volgende trafohuisje huisje vind je in Hensbroek, Naast een versierde voordeur voor het Nederlandse elftal, maar helaas weten hoe dat afliep, de spanning is er daar een beetje vanaf… Het is op de foto gezet door Bertie van haar weblog Bertiebo. Ze schreef hierbij:
Deze foto’s zijn genomen van een huisje in Hensbroek. We waren zomaar een eind aan het fietsen in het mooie West-Friesland. Ik had dat hele huisje niet gezien, ik stopte voor die deur. Er zijn nog niet zo heel veel versieringen hier, dus het viel op. Pas daarna zag ik het huisje. Gewoon in de tuin. Heel onopvallend.
Ik vind het een bijzonder mooi huisje zoals het hier erbij staat. Het hoort er gewoon bij, alsof het geannexeerd is door de bewoners.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Goede middag Sjoerd, die vlag zal wel weggehaald zijn, jammer maar misschien wordt er toch teveel van het Nederlandse elftal verwacht. Maar zolang dat huisje maar blijft doen waar het voor gebouwd is, kunnen de mensen naar de tv kijken. Zonder elektra zal dat niet mogelijk zijn natuurlijk.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.