Vakantie – Brugge 1
Vakantie – Brugge 1

Vakantie – Brugge 1

Wat een waterpret gisteren, mijn Renault Clio heeft meteen zijn eerste zwemles gehad op weg naar onze tijdelijk verblijfplaats in het Belgische Brugge. De auto’s stonden even schots en scheef over de autoweg en niemand durfde verder te rijden. Helaas viel zo’n bui ook weer thuis, waar mijn zoon alle mogelijke moeite moest doen om de schade te beperken en het hoofd boven water te houden. Maar goed, we zijn behouden aangekomen. Bij een ronde om het BB liep ik langs het kanaal en zag deze boot liggen… Of ik nog aan reageren toekom deze week weet ik nog niet, u zult het wel zien, we hebben een paar dagen echt vrij.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

  1. logbankje

    De flinke regenbuien maken het er niet gezelliger op, er is veel schade.
    Brugge en dan een replica van de Oma Revenge zien liggen. Hans

    Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  2. Goede morgen Sjoerd, ik wens jullie een fijne vakantie toe. In Brugge is zoveel te zien en te doen, daar kun je heerlijk genieten. Vergeet niet een doos met Leonidas mee terug naar huis te nemen 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.