Vakantie – Brugge 2
Vakantie – Brugge 2

Vakantie – Brugge 2

Vakantie begint natuurlijk met een goede verblijfplaats en voldoen aan alle regeltjes. En dat is in de B&B waarin we verblijven goed geregeld. Om meer dan 48 uur in België te verblijven moet je ook van allerlei formulieren invullen. Maar dat kan digitaal. Je krijgt dan ook net als een Nederland een QR code, om te laten dit te laten zien, tevens wordt het kenteken van de auto bekend gemaakt zodat je bij eventuele controles zo door kunt rijden. Gisteren zijn we een klein deel van de stad wezen bekijken, en er staan nu zo’n 10 kilometer wandelwerk op mijn watch. In als je dan naar dit plaatje van onze kamer in de B&B kijkt, meteen aan het zwembad, weet dat het daar wel goed zit. En gelukkig hebben we het droog gehouden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Oh, jij bent dus ook met vakantie, ik miste je al in de reacties. Het is je vergeven. Heel veel plezier. Ik heb thuis met de gedachte gespeeld om een dag naar Brugge te gaan, maar dat lijkt nu toch nog wel ver

  2. logbankje

    Een bekende foto van de B&B, daar zijn jullie nog een keer geweest.
    Ja, Brugge een doolhof van geschiedenis, soms net een sprookje. Hans

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: