Vakantie – Brugge 3 Dali
Vakantie – Brugge 3 Dali

Vakantie – Brugge 3 Dali

I am an average painter, if I were to compare myself with Vermeer or Velasquez. I would have to discribe myself as a real artistic disaster. If I compare myself with my contemporaries than I am simply the best.
Salvador Dali

Tsja, als je dan toch in Brugge bent en je op de markt bij het Belfort aangeland bent, moet je toch zeker de tentoonstelling van Salvador Dali gaan bekijken. Niet iedereen is gecharmeerd van zijn gedrag en zijn kunst, maar ik mag hem wel. Hij houdt de eer aan zichzelf. Hij maakt veel mooie dingen, maar ook zaken die ik niet begrijp, zullen we maar zeggen. We hebben een reproductie van de door hem geschilderde “the blue Madonna” aangekocht in het museum. De sprekende kleuren spraken ons zo aan dat we die mee wilde nemen. Een bezoek zeker waard. Een vraag waar alle mooie foto’s van Brugge zijn is uiteraard gerechtvaardigd, maar helaas heb ik hier niet de mogelijkheid om ze te plaatsen zoals ik dat wil, dat houdt u tegoed. Op de foto de kubistische engelen, als je mij er even uit laat…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Frank-103

    Persoonlijk ben ik niet zo van al die buitenlandse schilders, Dali was toch langer bezig met zijn snor dan met schilderen? Doe mij Rembrandt maar met goede Sigma verf, dan kan ons huis er weer een aantal jaren tegen! 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.