Vakantie – Brugge 4 de buren
Vakantie – Brugge 4 de buren

Vakantie – Brugge 4 de buren

Als je dan toch in de buurt bent kun je ook even bij de bovenburen binnen wippen. We waren gisteren in Hulst en in Terneuzen. het weer zat gelukkig een beetje mee. Zodat ik onderstaand plaatje kon maken. Het is gemaakt in een achterafstraatje in het centrum van Terneuzen. Het tegeltableau links op de foto komt nog wel een keer voorbij. Vandaag gaan we proberen om weer heelhuids thuis te komen. Er staan nog diverse leuke dingen in de wacht voor de komende weken, ik ga een exposite bemannen en mijn vrouw gaat stug door met weer werken na een weekje vakantie. En u heeft nog wat foto’s tegoed de komende tijd

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 reacties

  1. Goede middag Sjoerd, dat straatje ken ik goed, ik heb daar vlakbij gewoond met mijn ouders, toen mijn pa directeur werd en we boven de bank moesten gaan wonen.(die bank is al jaren omgebouwd tot modezaak) Deze Tuinstraat was er toen ook al maar de huizen zijn later kennelijk opgeknapt. Het is een heel rustig straatje en toch midden in het centrum en ik denk dat er nog niet veel mensen langs gaan die er niet moeten zijn. Ik ben benieuwd naar de foto’s van Hulst, daar woonde mijn oma en ik heb er nog twee nichtjes wonen met hun gezinnen. Eigenlijk kom ik nooit meer die kant op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.