Spanning aan het Westerdok in Amsterdam
Spanning aan het Westerdok in Amsterdam

Spanning aan het Westerdok in Amsterdam

bVision & Photography

De foto’s van dit trafohuisje zijn gemaakt door Bertie van haar weblog Bertiebo en zijn gemaakt aan de Westerdoksdijk in Amsterdam. het is een eenvoudig trafohuisje wat nog opvallend schoon is. Ze schreef hierbij het volgende:
De foto’s zijn van een huisje aan het Westerdok in Amsterdam. We maakten weer eens een vroege zondagochtendwandeling. Dan is het zo heerlijk rustig daar. En er is zoveel te zien!
Ik kan me voorstellen dat je net in de vroegere uurtjes in een drukke stad als Amsterdam, je lekker rond kunt lopen en door niemand gestoord wordt.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. In de bossen in de buurt van Hellendoorn vond ik een trafohuisje, ik zou het graag sturen, maar zie geen mailadres. Ook in Drenthe (Drouwen) maakte ik een foto, maar ik zag dat je een dergelijk huisje al hebt.

  2. Goede morgen Sjoerd, het valt me wel op dat dit huisje niet is beklad, dat is bijzonder in een stad. Maar misschien staat het daar niet op een plaats waar graffiti spuitende mensen komen. Ik wens je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.