Vakantie Brugge 7 – Triënnale: TraumA
Vakantie Brugge 7 – Triënnale: TraumA

Vakantie Brugge 7 – Triënnale: TraumA

bVision & Photography

Natuurlijk was het niet zo’n heel mooi weer weer in Brugge en hebben we ook wat regen gehad. Maar dat is het risico van vakantie. Gelukkig was er genoeg te doen in Brugge om je niet te vervelen. Zo is er iedere drie jaar de Triënnale, een expositie van hedendaagse kunst en architectuur in de buitenlucht. Diverse onderdelen komen aan bod. Zoals ook al te zien was bij Lies. Ik laat hier werk zien van Nnenna Okore. Die heeft de Poertoren in Brugge ingepakt in rood Brussels kant. Nou ja, gesponnen van een PVC net met organische vormen, het blijft wel kunst uiteraard. En zo wordt zo’n oude middeleeuwse toren ineens een modern kunstwerk. Het valt goed op in dit historisch landschap.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. logbankje

    Bij het zien van de Poertoren moest ik aan Hans en Grietje denken.
    Gelukkig is er in een stad altijd wat te doen ongeacht het weer. Hans

    @ Oordelen doen we niet, Het is de humor die het leuk maakt in het leven.

  2. Vroeger, toen mijn ouders nog leefden en in Zws Vlaanderen woonden, werden logees door mijn vader vaak meegenomen naar Brugge. Soms ging ik dan ook wel mee dus ik ben er best vaak geweest in mijn kindertijd. Al let je dan op heel andere dingen dan wanneer je volwassen bent. De laatste keer was ik er nog met mijn man dat is dus meer dan zeven jaar geleden. Maar Brugge is en blijft de moeite waard om te bezoeken.

  3. Gelukkig zaten jullie in een stad, een erg mooie stad nog wel. Vooral voor veel kampeerders is 2021 tot nu toe niet echt een topjaar. En er lijkt voorlopig in bijna heel Europa nog geen stabiel en droog zomerweer in zicht. Hopelijk houden jullie daar in het zuiden vandaag in ieder geval droge voeten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.