Wateroverlast Heerlen/Hoensbroek
Wateroverlast Heerlen/Hoensbroek

Wateroverlast Heerlen/Hoensbroek

bVision & Photography

In verband met wateroverlast hier in Hoensbroek en bij mijn dochter in Heerlen vandaag geen inhoudelijk logje. De prioriteiten liggen even ergens anders. Nog even en we kunnen hier allemaal zwemmen. Hoensbroek was zelfs even niet toegankelijk voor verkeer in verband met overstroomde wegen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

21 Comments

 1. Frank103

  We zien de beelden van Duitsland, België en Limburg, wat een narigheid. In Noord Holland is het juist erg droog, hier is al ruim een week geen druppel gevallen, al werd dat wel verwacht,

 2. hanscke

  Wat een toestand. Sterkte Sjoerd en ik hoop van ganser harte dat de schade wat meevalt, maar wat ik zie is dat dit voor veel mensen veel kopzorgen zal geven om alles weer goed te doen worden zoals het was.

  1. Niet alles, het water denderde hier langs de berg naar onderen, wij krijgen aan de achterzijde het water van de spoordijk. Maar de schadeoverall bij ons zijn wat lekkages die we kunnen verhelpen als het droog wordt.

 3. logbankje

  Nou ik vind dit juist wel een inhoudelijk logje, verschrikkelijk Sjoerd.
  Volg de ontwikkelingen via het nieuws maar het is een verschrikkelijke ramp.
  Hoensbroek is bespaart voor een ramp, nu het leger de dijk heeft verzwaard.
  Wens jou en familie heel veel sterkte, geen gekke dingen hopelijk. Hans

 4. Het water is heel erg hoog gekomen en ik wens jou en je familie maar ook de bewoners hier veel sterkte toe en maar hopen dat het water snel zakt. We zagen het op het nieuws en het is dan ook heel erg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.