Een Mural in Terneuzen
Een Mural in Terneuzen

Een Mural in Terneuzen

Vlakbij het mooie straatje in Terneuzen van de vorige week treffen we deze mural aan. Of noemen we dit een historische schildering… Het stelt Terneuzen voor in het jaar 1832 en is gemaakt door ene John. Nee niet die John, maar een andere John. Het is al van 1997 en heeft zich dus goed gehouden. Het past ook goed bij de omgeving. Mocht u het eens willen bekijken het ligt bij de kandeelstraat, naast een voormalige limonadefabriek (Lemonade).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

 1. logbankje

  De mural is echt wel mooi geworden en ook gebleven.
  Maak me wel zorgen over de water overlast en hoop dat je het droog houdt.
  Wat een verschrikking is het. Hans

  @ dank voor het luisteren, doet me goed om zo door te gaan. 🙂

 2. Ik ben inderdaad niet de maker, ken de andere John ook niet al ken ik wel meerdere John’s. De plek in Terneuzen ken ik wel.

  Hopelijk hebben jullie het een beetje droog gehouden.

 3. Nou heb ik toch heel lang in Terneuzen gewoond en gewerkt, maar ik zou niet weten waar de Kandeelstraat is en van een limonadefabriek aldaar heb ik ook nog nooit gehoord. Ik zou kunnen gaan kijken want we zijn in de buurt, maar ik denk niet dat het er van komt

 4. Hij is mooi op die plek, maar de murals bij jullie vind ik vaak aantrekkelijker. OT: Het streekhuisje lijkt me echt iets voor jou. Je kan toch een dag of twee alleen er naar toe, ik heb begrepen dat er de hele zomer nog diverse vrije dagen zijn 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.