Een mural in Blerick-Hout
Een mural in Blerick-Hout

Een mural in Blerick-Hout

bVision & Photography

Jeanne van sjannesblog stuurde me naast de foto’s van het trafohuisje ook meteen de foto’s van het gasverdeelstation wat ernaast staat. Voor de Stichting Maatschappelijk Actief maakte GOMAD een muurschildering op een gasverdeelstation in Blerick – Venlo. Het huisje heeft als thema anti racisme. De betreffende wijk staat bekend als een multiculturele samenleving. Ze staan daar wel mooi bij elkaar. Dat het een gasverdeelstation is zie je aan de tekens op de deur. Op een trafohuisje staat de bliksemschicht voor hoogspanning, bij Gas staat het teken voor ontvlambaar en Explosiegevaar

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.