Trapkat of trapgat
Trapkat of trapgat

Trapkat of trapgat

Als onze kleidochter Jeslynn in huis is dan is Ollie onze kater er ook, maar nooit in de buurt van haar, die zoekt zijn heil elders. Volgens mij is ze te druk, te lawaaiig en te zeer aanwezig. Kaatje onze poes daarentegen maakt dat allemaal niets uit, die zoek haar juist op. Dat wil niet zeggen dat Ollie nooit in de buurt komt, maar liever toch niet. Overigens laat Jeslynn Ollie ook met rust. En zo kon het gebeuren dat ik ollie afgelopen week aantrof op de trap…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. volgens mij is Ollie geen uitzondering om op de trap te gaan zitten, mijn vorige kat deed dat ook.
    misschien zit Ollie ook wel tijdens vuurwerk op de trap. Hans

    @ wat je schrijft over je knieën klinkt niet echt goed, sterkte.

  2. Frank103

    Hier zijn de katten ook heel verschillend, waar Bibbel alles goed vindt en graag geaaid wordt daar laat Loki merken dat hij graag wil dat je zijn persoonlijke ruimte respecteert! Dat doet hij met zijn nagels en tanden, ik vermoed dat Jeslynn daarna ook met een boogje om hem heen loopt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.